Tatile yalnız gitmek bazıları için dinlendirici, bazıları için ise sıkıcıdır. Günümüz internet devirinde bir çok kişi cinsel,duygusal veya sosyal arkadaşlarını internet yolu ile belirliyor. Özellikle tatil yapmak için eş arayan bir çok bayan çok. Bunların internet ortamından yakalamak biraz zor olsa da imkansız değil.


Tatile gidiyoruz eğleneceğiz, güleceğiz vede arkadaş edineceğiz. Eğer yalnız tatile gitmek istemiyorsanız facebook vb... platformlarda bu tip ilişkiler kurabileceğiniz ortamlar var. 


Belli yaş gruplarına göre hizmet eden servisler varmış bu alanda. Bu konuda bilgim yok. Ama araştırabilirsiniz.


İnternetten arkadaş bulup evlenenler var neden tatil arkadaşı bulamayasınız ki belkide bir arkadaş grubu bile yapılabilir. Yorum olarak bu isteklerinizi bir birinize bildirebilirsiniz. İyi eğlenceler.

Otel fiyatları araştırılması gereken önemli bir konudur. Mesela her şey dahil oteller fiyatı daha tuzlu gibi görünse de her zaman en ekonomik olanlar olmuştur. Bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da internetten araştırma yapmak uzun ve yorucu olabilir. 

Erken Rezervasyon Nedir? Nerelerden yapılır?

Erken Rezervasyon otel için erken yer ayırarak (mevsiminden önce) daha uygun fiyata daha iyi bir tatil yapmaktır. Yerin doluluk oranı artıkça fiyat da yükselir .Tabii bunu her otel sağlamıyor. Erken rezervasyon yapan oteller, genelde lüsk ve biraz daha yüksek fiyatı olan otellerdir.

Erken Rezervasyon 2011

Erken rezervasyon tarihleri Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında yapılır. Bu tarihler içinde yaptığınız rezervasyonlar Haziran ayından sonraki aylara oranla oldukça uygun olacaktır. Yakında size erken rezervasyon yapılan otellerin bir listesini vereceğim. Diğer yazımızda görüşmek üzere.

Kullanıcılarına hizmet eden bir blog sahibi olmaya karar verdim ve bugünden itibaren Türk tatil mekanlarını, turizm bölgelerini, otelleri tanıtan bir blog tutacağım. Yazılarımda Türkiye de ki lüks tatil mekanların, ekonomik tatil imkanlarını anlatacağım.

Kış tatil sezonu başlamak üzere. Bu sezonda gidilecek yerleri ve bunların tanıtımlarını yapacağım. Bu bölgelerden resimler ekleyerek fikirlerimi sizinle paylaşacağım. Bayramda da tatil yapmak isteyenler olabilir bunlar içinde özel yazılarım olacak.

Şimdilik bu kadarı yeterli. Yakında daha uzun ve güzel yazılar ile görüşmek üzere. :)